Silindir Fırça

Silindir Fırça Başlıca temizlik ve aşındırma amaçlı fırçalardır.Tekstil, kağıt, cam, ambalaj, gıda, makine sanayi, savunma, sanayi, dokuma, konveyör temizleme, ilaç, mobilya, ahşap, orman ürünleri, kimya sanayi, tekstil, baskı ve boyama, apreleme ve finisaj, paslanmaz ve diğer melalin temizlenmesinde ve parlatılmasında kullanılmaktadır. Silindir Fırça'nın mili çelik, paslanmaz ve benzeri metallerden yapılan PVC boru üzerine istenilen aralıklarla kıl çakılarak ve sarılarak elde edilen Silindir Fırçalar, fırça milleri siparişe göre kamalı, kamasız istenilebildiği gibi rulman, yatak ve hareket mekanizması ile birlikte de teslim edilebilir.

Silindir Fırçalar'da genel olarak PP, PVC, NYL6, NYL6.6, NYL6.12, PBT, PET gibi sentetik kıllar ve at kılı, domuz kılı, keçi kılı, tampiko otu, pal mira otu gibi tabii malzemeler ile çelik tel, paslanmaz çelik tel, fosfor bronz tel, sarı tel, bakır tel ve pirinç tel  gibi malzemeler kullanılabilir. Çakma ve sarma teknolojisi ile üretilen Silindir Fırçalar ister yeni malzemelerle ister deforme olan eski fırçanızın kılları sökülmek sureti ile sadece kıl değişimi yapılarak yenilenmiş Böylelikle fırça gövdelerinden azami ölçüde faydalanılmış olup, fırça gövdesinin mukavemetine göre defalarca kullanılabilir.

 Teknik detayı bulunan ve numunesi olan Silindir Fırçalar problemsiz olarak teslim edilir.

Silindir Fırça  Silindir Fırçalar  Silindir Fırça Fiyatları  Silindir Makina Fırçaları  Sarma Silindir Fırçalar  Çakma Silindir Fırçalar   Silindir Fırça İmalatı

İstanbul  Silindir Fırça Üreticisi  Silindir Fırça Çeşitleri  Silindir Tel Fırçalar   ANASAYFA

Yol Tarifi