Tel Fırçalar

Tel Fırçalar Çeşitli çap ve derinliklerdeki deliklerin, boruların içindeki çapakları, pasları temizlemek, iç cidarların parlatılması ve istenilen yüzey kalitesini elde etmekte kullanılan Tel Fırçalar minimum 10mm çaptan 100 mm çapa kadar imal edilmektedir.Fırça malzemesi olarak PPN, Ny 6,6, 6.12, PVC gibi sentetik malzemelerin yanında ondüleli veya düz pirinç, çelik ve paslanmaz tel ve ayrıca içinde zımpara tozu ihtiva eden abrasiv malzemeden imal edilmektedir. Pimli ve plastik saplı olarak çeşitli şekillerde teslim edilmektedir. Matkaplara veya el bireylerine takılarak seri imalatta da kullanılmaktadır.  

Prinç Tel Fırçalar orta göbek telleri isteğe göre pirinç telden imal edilebilir. Fırça çapı ve boyu istenilen ölçülerde yapılabilir. Fırçaların malzemesi avrupa fosfor bronz tel,pirinç tel,kıl ve naylon olarak üretilebilir.  Standart fırçaların ana gövdesi galvaniz kaplamadır.

Tel Fırçalar istenilen çap ve boylarda müşteri isteğine göre özel imalat yapılabilir.Delik temizleme fırçası çelik tel ,fosfor bronz tel,naylon ve kıl malzemeden istenilen çap ve boylarda imal edilebilir. Çelik tel Fırça Teknik detayı bulunan ve numunesi olan Çelik tel fırçalar problemsiz olarak teslim edilir. 

Yol Tarifi